Mobles de cuina Joan Bertran

Mobles de Cuina Joan Bertran

va néixer l'any 1982 de la mà de Joan Bertran Pons, que després de 25 anys d'experiència a l'empresa Moltferm també dedicada al moble de cuina decideix emprendre aquest negoci en solitari. L'empresa inicialment s'ubica en un local de 350 m2.

L'any 1995 Joan Bertran Pons es jubila i agafa el relleu el seu fill Joan Bertran Ambròs, que continuant amb l'empenta del seu pare, segueix augmentant la producció, deixant obsolet el local inicial.

L'any 2007 traslladem el negoci a la nova nau de 1200 m2 al carrer Llobregat número 7 de Navàs, augmentant així l'espai i renovant la maquinària a fi de perseverar en la millora constant de la producció i la qualitat del mobiliari fabricat.

Aquest mateix any canviem i ampliem també el local d'exposició, al carrer germans Arnalot davant mateix de la nova fàbrica.

Muntem mobles de cuina per tot Catalunya i tenim tot tipus de clients, particulars, constructors, arquitectes, fusters, dissenyadors, etc...

Tot i que la nostra especialitat són els mobles de cuina, també fabriquem mobles de bany, armaris de paret i vestidors amb els equipaments més innovadors del mercat.

Malgrat les turbulències del mercat, les ganes de progressar, l'experiència adquirida, la qualitat de l'equip humà i la satisfacció dels nostres clients, fan que creiem en el futur i ens sentim compromesos amb l'ideal d'avançar i millorar dia a dia els nostres productes i la qualitat del nostre servei.

Fàbrica: C/Llobregat,7 - Nau B
Tel./Fax 93 839 09 50

Mobles de cuina Joan Bertran,
amb la confiança de sempre

Exposició: C/Germans Arnalot, 19
(Cantonada C/ Sant Cugat)
08670 NAVÀS (Barcelona)